В следващите епизоди на Сега и завинаги: Фатих спасява Нур от затвора, Ийт протяга ръка на Елмаз и обещава да й върне бебето

В следващите епизоди на „ Сега и завинаги ” Елмаз е в болницата отново, но там й съобщават, че е подписала документ, с който дава сина си на Джахит и законната му съпруга. Тя отива в имението, където Айтюл я напада.

Само Ийт протяга ръка на Елмаз.

Той й обещава да й върне бебето.

ЗА да научите още Новини за последните турски Сериали, Подкрепете ни в новата ни Facebook страница: Сериали ената

Ярен води Емин в ресторанта, в който работи сестра й. Разразява се скандал между двамата. Ийт опитва да накара Иджлял да бъде разумна. Иска да обяснят на Мерт, че Нур не го е наранила нарочно. Иджлял обаче го заплашва и му казва, че ще изгуби сина си.

Елмаз дава изявление пред журналисти, че Джахит се е възползвал от състоянието й и е отвлякъл сина и. Назан и мъжът й обмислят бягство от страната. Емин иска прошка от Ямур и я целува. Ярен ги вижда, но сестра й не иска да прости на предателя. Емин окончателно се отказва от старата си мечта.

Елмаз научава, че Иит ще се види с брат си и е по петите му. Бизнесменът предупреждава Джахит, че за пореден път Назан го лъже. Той пък се страхува да не изгуби синчето си.

Вече може да следите актуалните новини, резюмета на епизоди, интервюта и снимки от любимите си сериали в новата ни фейсбук страница Сериали ената.

loading...

Be the first to comment on "В следващите епизоди на Сега и завинаги: Фатих спасява Нур от затвора, Ийт протяга ръка на Елмаз и обещава да й върне бебето"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*