Ето как Дивна ще оттърве затвора!

Проверка установи, че експертизата за жестоката катастрофа, причинена от Дивна, на пътя Русе – София край село Българене в Плевенска област, все още не е изготвена от експертите, пише „Уикенд“. Това поражда съмнения, че изпълнителката може да се измъкне, макар веднага след пътния инцидент да е образувано досъдебно производство. В района, където Дивна катастрофира и осакати потрошената Кристин Илиева, за която в момента близки и колеги зоват за помощ, е забранено изпреварването, а максималната скорост е 60 км/ч. Певицата обаче явно е игнорирала пътните табели, указващи забраненото избреварване и скоростта на движение и е пробвала да задмине друга кола.

Заради хлъзгавия път маневрата не е успяла и колата е изклетяла от пътя. Според криминалистите 20-годишната красавица, която е тежко пострадала, не е била с предпазен колан, а предните ламарини на автомобила буквално са се врязали в краката й, които за изпотрошени. Десният й крайник е бил почти отрязан. Засега ампутация не се налага, но предстоят множество операции за момичето. Според най-мрачните прогнози на експерти Кристин може да остане прикована към инвалидната количка дълго време, а ако се случи медицинско чудо, тя ще тръгне на собствен ход едва след 2 години.

Семейството на пострдаларта манекенка обмисля да даде Дивна на съд, посъветвано от застрахователи. Красавицата има право да претендира за обезщетение, ако се установи, че певицата е виновна за тежката катастрофа. При първоначалния разпит след жестокия инцидент Дивна е сменяла няколко пъти версиите си. Първо обяснила, че била избутана от пътното платно от друг автомобил, след това – че катастрофирала, тъй като опитала да избегне удар с фучащ в насрещното платно тежкотоварен камион. Накрая казала, че колата й влязла в дупка и това предизвикало инцидента.

Макар пътят в района на село Българене действително да е в окаяно състояние, първоначалният оглед на местопроизшествието не е установил поражения по ходовата част на колата. „Ако действително е влязла в дупка, както твърди гумата й трябваше да е спукана или поне да има щети по джантата и ходовата част. Такива обаче не са установени при първоначалния оглед, коментират следователите. Те изразяват съмнения и за скоростта, с която Дивна е шофирала. Певицата твърди, че е шофирала с 80-90 км/ч., но според експертите тя се е движела поне със 100 км/ч. Близки на певицата разказват, че тя се сринала психически след инцидента. Дивна се затворила в дома си в родния Русе, отказвала да се храни и вижда с когото и да било. Тя все още не е посетила приятелката си Кристин в болницата.

Източник: www.blitz.bg

loading...

Be the first to comment on "Ето как Дивна ще оттърве затвора!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*