Анита Мейзер е изнудвала съпруга си! Той бил с нея единствено, за да може да остане в…

Анита Мейзер е изнудвала своя съпруг Николай Димов, преди да го удуши при мистериозния инцидент в собственото си жилище във Варна. Това сестрата на убития културист Милена Димова, цитирана от „България днес“. Според нея смъртта на брат й не е нещастен инцидент при сексуална игра. По думите на Димова версията на Мейзър не издържа, защото тя и съпругът й отдавна са разделени.

„Повече от три години на практика Ники и Анита не живеят заедно. Те се разделиха, след като тя инсценира отвличането си и опита да натопи него“, разказва през сълзи Милена Димова.

Независимо от постоянните скандали и обвинения Ники склонил пред молбите на Мейзър за пред хората в България да поддържат версията, че още са щастлива двойка. Причината за това не са останали сантиментални чувства към дъртата силиконка, а ужасяващият рекет от нейна страна.

Културистът се поддал на изнудването, за да си подсигури безпроблемен престой в САЩ.

„Ники нямаше зелена карта и не можеше да работи легално в Лас Вегас. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита. След като отношенията им охладняха, тя постоянно го плашеше, че ще се разведе с него, а той работеше на това основание“, допълва сестрата на удушения културист.

От думите й става ясно, че изнудването започва преди около три години. Освен заплахите Мейзър директно си искала пари, за да запази фиктивния брак.

„Нямаше друг начин и платихме“, лаконична е сестрата на Димов.

Тя отказва да посочи колко пъти е даван рекетът и каква е сумата, прибрана от Мейзър. По неофициална информация става дума за десетки хиляди долари.

Изнудването съвпада по време с финансовите проблеми, налегнали самопровъзгласилата се за звезда дърта силиконка. Заради големи дългове нейното имущество в САЩ е запорирано. Запознати твърдят, че Мейзър успява да се откупи именно благодарение на парите на Ники.

„Анита обяви банкрут в САЩ и имаше сериозни проблеми. Заради напредналата й възраст никой не я вземаше на работа и тя се издържаше от остатъците от наследството на бившия си съпруг и наеми от имоти във Варна“, обяснява сестрата на културиста.

Милена Димова разбива на пух и прах хвалбите на Мейзър, че има проспериращ бизнес в САЩ. „Никакъв бизнес няма! Тя работеше в казина. Задълженията й бяха да посреща гостите и да ги води до стаите им. Заради напредналата възраст на силиконката шефовете на казината от известно време отказвали да я назначават“, допълва Димова.

Според сестрата на културиста отношенията му с Мейзър се нормализират за кратко в края на миналата година. След екскурзия до Коста Рика съпътствана с постоянни скандали и сцени на ревност, всичко рухва окончателно и мъжът на Мейзър се прибира в САЩ. В знак на добра воля при завръщането си във Варна приема да отседне в апартамента на Анита. Уговорката е да са като приятели и нищо повече. „Предполагам, че са искали да си уредят отношенията цивилизовано, но резултата всички го видяхме“, обяснява през сълзи сестрата на Ники.

Не е бил дрогиран

Сестрата на Ники категорично отхвърля версията, че брат й е починал заради проблеми със сърцето след прием на анаболи.

„Като го гледате с тази фигура, дали има проблеми със здравето? Ники постоянно тренираше. Спазваше стриктен хранителен режим и всеки ден имаше ММА-спаринги с приятели. Никога и за момент не си е помислял да взема анаболи или някаква друга химия“, разказва сестрата на удушения от Мейзър културист.

Криминалисти не изключват версията Димов да е бил упоен от Анита. Така тя е можела на спокойствие да го върже и инсценира нещастен случай при нетрадиционен секс. Подозренията са част от версията за предварително планираното убийство на Димов от Анита Мейзър.

Дали това е вярно, ще изясни назначената химическа експертиза. След изследване на проби от кръвта на Ники ще се докаже дали има следи от опиати.

Източник: vipnews168.com

loading...

Be the first to comment on "Анита Мейзер е изнудвала съпруга си! Той бил с нея единствено, за да може да остане в…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*