Ванга казва: Подарят ли ти един от тези предмети – изхвърли го незабавно! На Лошо е

Великата пророчица Ванга е казала: „На едни подаръци се радвай, от други се пази.“ В същност, според народното поверие, има подаръци с отрицателна енергия, от които по‐добре трябва да се откажем. Ние ви предлагаме да разберете кои предмети вещаят неприятности и какво е нужно да знаете, за да предпазите себе си и близките си хора от нещастия. Какво не трябва да подарявате:

1. Нож
Ножове, ножици и всякакви други остри и режещи предмети човек трябва да си набавя сам. В предметите с остриета се натрупва твърде много отрицателна енергия. Ако дарителят много упорито настоява, опитайте да купите тази вещ от него, макар и за символична сума.
2. Часовник
Този предмет отчита времето. Изглежда, че е нищо особено, но часовниците са склонни да изостават и да спират. За да не се допусне такъв подарък да символизира края на щастливия ви живот, по‐добре е да платите за него няколко монети на този, който ви го подарява.
3. Портмоне
Приемайки като подарък празно портмоне, рискувате да изпуснете паричния си късмет. Може да пуснете в него дори стотинка, но то не трябва да се подарява празно! По‐добре е да се откупи такъв подарък, така че да не избяга късметът ви …
4. Носна кърпа
В културите на много народи съществува традиция на погребални церемонии да се даряват носни кърпички. Тази вещ е тясно свързана със сълзи и тъга. Пък и хартиените кърпички са къде по‐практични

loading...

Be the first to comment on "Ванга казва: Подарят ли ти един от тези предмети – изхвърли го незабавно! На Лошо е"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*