Виждали ли сте новата „Лада“? Това не е просто автомобил, това е космически кораб, който хвърли инженерите от „Ламборгини“ в паника – СНИМКИ

„Лада“ отдавна не е компанията, която прави моделите „Самара“ и „2107“. Руският автомобилен гигант сериозно изплаши не кой да е, а самата светая светих на спортните коли -„Ферари“.

Причина за безпокойството е революционния модел Raven („Рейвън“, гарван, б.ред. ), който има наистина извънземна визия.Спортният свят е на нокти в очакване на колата на бъдещето, пишат руските медии.

Намериха се скептици, които смятат, че руският „хищник“ не е чак такова чудо, тай като концернът „ВАЗ“ не разполагал с двигател, достоен за задвижването на „Рейвън“.Предполага се, че той ще бъде поставен по средата на автомобила. Какви обаче ще са конкретните технически характеристики на концептуалния модел – предстои да видим./aktualno.com

loading...

Be the first to comment on "Виждали ли сте новата „Лада“? Това не е просто автомобил, това е космически кораб, който хвърли инженерите от „Ламборгини“ в паника – СНИМКИ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*