Вижте първи снимки на новия мъж на Мария, ще паднете! Християн и Светлана гледат в несвяст, няма такъв резил!

Мария заби двойник на Християн Гущеров

Мария показа новия си любим. Повече от ясно е, че тя все още не е превъзмогнала раздялата си с Християн Гущеров и подсъзнателно търси него във всеки мъж.

Доказателство за това е поразителната прилика на новия любим на пайнерката с бившия й съпруг. Преди дни Мария сподели снимка, на която не крие близостта си с него. Фотосът е направен по време на участие на звездата.

Мария вече не желае да крие любовта си с двойника на Християн.

„България днес“ разкри самоличността на новия любим на Мария. Той се казва Владимир Иванов и върти бизнес във Великобритания. Там нашенецът е собственик на малка медийна група.

Много скоро той ще започне собствен бизнес и в у нас. Предстои откриването на елитен бръснарски салон в столичния квартал „Лозенец“.

Собственик на най-новото бижу в баровския квартал е именно новият любим на Мария.

Въпреки, че бизнесът му все още не е солиден, той отговаря напълно на критериите на пайнерката за мъж. Владо обича лукса и за него не е проблем да живее по този начин.

И докато Мария очевидно търси двойник на Християн, то той започна връзка с жена, която визуално по нищо не прилича на певицата.

Въпреки, че връзката му със Светлана Василева датира от няколко месеца, двамата вече планират сватба.

След като блондинката излезе от ВИП Брадър, двама се разделиха за кратко. Моделката дори се изнесе от дома на любимия си. Но само след няколко дни те отново се събраха.

Източник: www.bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Вижте първи снимки на новия мъж на Мария, ще паднете! Християн и Светлана гледат в несвяст, няма такъв резил!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*