Време е за нов! Алисия би шута на Бирмата!

Певицата и милионерският наследник не са двойка вече почти месец. След бурен любовен романс, през който на няколко пъти се караха и събира, Алисия и Георги Станоев решиха да прекратят окончателно взаимоотношенията си.

Виновник за краха на връзката е Алисия. Изпълнителката и бивша на Валери Божинов напира от дълго време за сватба, но милионерският наследник категорично отказва да се задоми.

Певицата, която днес навършва 35 години, мечтае за семейство. Тя иска да се задоми повече от всичко и често споделя, че й е време да се омъжи. След като разбира, че мъжът до нея няма същите планове, изпълнителката на „Карамел“ зарязва милионерския наследник.

За последно двамата прекараха коледните празници заедно в Пампорово, като Алисия за пореден път засяга темата за сватба. Щом вижда, че Георги Станоев не е готов да вземе важното решение, изпълнителката в прав текст му заявява, че с връзката им е свършено, пише „България днес“.

След като и Бирмата се оказа неподходящ за нея, Алисия отново е в търсене на голямата си любов.

„Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка“, признава Алисия.

Певицата има три сериозни връзки, но от нито една не успя да сбъдне мечтата си и да се види като булка. Пред приятелки тя споделя, че все си избира неправилни мъже и дори се притеснява, че може да остане стара мома.

Първо Алисия имаше бурен романс с Валери Божинов, когато и двамата бяха млади и изгряваха на сцената. Те изкараха няколко години и изпълнителката дори роди на футболиста син – Валери-младши. Нещата между Божинов и певицата вървяха изключително добре и всички предвиждаха сватба, когато изведнъж Алисия реши да се раздели с нападателя. Певицата не стоя дълго време без мъж и се хвана с колегата на Валери – Ники Михайлов. Любовта на сина на Боби Михайлов и изпълнителката отново бе като на филм и Алисия мисли, че най-накрая е открила мъжа на сърцето си, когато Ники я заряза.

Най-разстроена от раздялата между певицата и Бирмата е майката на милионерския наследник – Лидия Станоева-Скалата. Бизнесдамата обожава Алисия и я виждаше като идеалната снаха. Скалата неколкократно кара сина си да предприеме следващата крачка, но Бирмата категорично отказва да се задоми.

Двете дами бяха супер близки и често излизаха по женски. След края на любовния романс между Бирмата и Алисия певицата спря да излиза с майката на бившия си. Певицата реши да се съсредоточи върху кариерата си, както и в отглеждането на сина си Валери-младши.

loading...

Be the first to comment on "Време е за нов! Алисия би шута на Бирмата!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*