В началото всичко беше цветя и рози, но вижте какво причини младият мъж на Мария Илиева само дни след като роди

Повече от ясно е, че майчинството на Мария Илиева няма да бъде спокойно

Преди няколко дни животът на Мария Илиева се преобърна коренно след появата на бял свят на първородния й син Александър. Малкият проплака в столичната болница „Света София“ на 25 януари. Но по всичко личи, че майка му няма да се наслади на майчинството си.

Много скоро 40-годишната изпълнителка ще се върне на работа. Причината за това е, че тя сама трябва да подсигури прехраната не само на детето си, но и издръжката на неговия баща.

Георги Михайлов е по-млад от Мария Илиева с цели 12 години. Оказа се, че слуховете за солидното му финансово състояние нямат нищо общо с истината.

Любимият на певицата произхожда от бедно семейство, емигрирало преди години в Белгия. Преди това 4-членното семейство живеело в панелка от 50 квадрата в столичния квартал „Дружба“.

Всъщност истината за Георги е, че той е нереализиран футболист. Спортната му кариера приключила безславно в младежки гръцки тим, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Мария Илиева прекара почти цялата си бременност далече от бащата на сина си. Докато тя беше в България, той беше в Белгия. Младежът се прибрал в родината буквално часове преди появата на наследника му.

Изданието научи, че любимият на певицата не е от най-работливите. Вместо да се труди, той предпочита да се излежава по цял ден на дивана. Неговият мързел е причината за повечето от скандалите му с Мария Илиева.

Изпълнителката недоволствала от факта, че любимият й не си дава зор за нищо.

И докато той мързелува по цял ден, тя прекара почти цялата си бременност на крак. Певицата се труди до последно с идеята, че ще успее да си осигури едно спокойно майчинство.

Запознати коментират, че връзката й с Георги се крепи изцяло на парите и ако певицата спре да го издържа, той ще я зареже.

Източник: bradva.bg
loading...

Be the first to comment on "В началото всичко беше цветя и рози, но вижте какво причини младият мъж на Мария Илиева само дни след като роди"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*