Думите, които не бива НИКОГА да се изричат пред огледалото, носят беди и нещастия! снимки

Изненадващо, но вярно! Огледалото може да си спомни мислите и да ги прехвърли навън. От незапомнени времена магьосниците и алхимиците използват огледала в своите ритуали, пише zajenata.bg. Безгрижното боравене с него може да унищожи живота ви и живота на вашите близки. Магията на огледалата Баба ми като дете ми забраняваше дълго време да седя пред огледало.

Тя уверяваше, че по този начин огледалото се „вади“ от моето здраве и красота. Тогава аз не придавах никакво значение на това, докато не разбрах, че учени са доказали, че е вредно да се консумира храна пред огледало -Когато тялото преработва храната можете да получите стомашно разстройство. Но това не е най-лошото. Лошите думи, изречени пред огледалото, може да доведат до много проблеми. В края на краищата, всичко, което се случва пред него, се връща от огледалото обратно в реалния свят.

КАКВИ ФРАЗИ НЕ МОГАТ ДА СЕ КАЗВАТ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО

„Как ме боли от всичко това“ Привлича различни заболявания и неприятни симптоми.

„Всичко е лошо“ И ще бъде още по-лошо, ако кажете това на вашето отражение.

„Аз съм дебела, дебела, няма да отслабна.“ Никой друг не успява да отслабне от тези думи. Но имате проблеми с храносмилането, булимия или анорексия – лесно се хващат!

„Ужас!“ Трудностите ще започнат да ви преследват вас и всичките ви близки, ако не се откажете от тази дума. „Аз съм грозна“ Външният вид ще се влоши, ще се появят кожни обриви.

„Каква глупачка съм!“ Това води до влошаване на паметта и намаляване на умствените способности. „Нямам пари …“ Силно програмиране за бедност, парите ще се стопяват като вода.

„Изглеждам отвратително“ Когато казвате такива думи пред огледалото , вие буквално отблъсквате всички хора от себе си, ще бъдете избягвани.

„Аз съм тъжна …“ Тази фраза само изостря положените, което може да доведе до депресия и други заболявания.

„Изглеждам нещастна“ Превръща съществуващите проблеми в необратими.

„Уморена съм от всичко“ Рискуваш да загубиш душата си, близък човек. Децата престават да се подчиняват.

„Страдам“ Близо до значението на думата „болезнено“. Съществуващите заболявания се превръщат в сериозни заболявания.

„Никой не ми е нужен!“ Дори веднъж произнесена, тази фраза вече е в състояние да промени отношенията с роднини, приятели, близки.

Силно препоръчвам да контролирате думите и мислите си, да не насочвате негативното към себе си. Дори небрежно хвърлена дума в отражението може да доведе до сериозни проблеми . По-добре често се хвалете, обичайте отражението си, вашите собствени характеристики. Превръщайте недостатъците в положителни аспекти. Следвайте правилото никога да не се оглеждате в огледалото с лошо настроение и мисли. И особено да не оценявате критично отражението си.

Ти си единствена по рода си . Никой не може да заеме мястото ти и не трябва да заемаш мястото на някого. Всеки от нас е създаден уникален, а светът се нуждае от разнообразие. Това не означава, че трябва да се откажем от стандартите. Но не търсете невъзможното от себе си, повторете по-добре: „Ще продължа да се опитвам да се съсредоточаавм, докато не достигна целта си. Дори и след това ще продължа да работя, защото успехът е пътуване, а не дестинация .

“ Надявам се тази статия да ви убеди да не изразявате вредни разрушителни фрази всеки ден . Не обвинявайте себе си и не се унижавайте пред огледалото. По-често казвайте, че сте щастливи, красиви, успешни и богати. Благодарение на този прост ритуал, огледалото ще престане да бъде ваш враг и причина за нещастие.

А вашите приятели знаят ли какви думи не могат да бъдат казани пред огледалото? Кликнете върху бутона „Споделяне във Facebook“, напомнете отново на всички колко обичайно е огледалото в къщата им да отразява тях самите, като единствени и неповторими.

591404103

Източник: www.blitz.bg

loading...

Be the first to comment on "Думите, които не бива НИКОГА да се изричат пред огледалото, носят беди и нещастия! снимки"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*