Ето как е забогатял Динко! Бойко му е помогнал да усвои 350 000 евро!?

Нова изненада от Динко нашумелия с прозвището “Ловец на бежанци”, който преди известно време ни изненада със завоя, който направи към партията на Борисов. Двамата с бойко станаха гоУеми дружки. Но тук няма да говорим за това.

Тук ще осветим какво всъщност е правил Динко, докато се е подвизавал като “Ловец…”. За това говори Венислав Янов, член на групата, стояща зад Динко. Ето какво споделя той (разказът не е редактиран):

Здравейте, казвам се Венислав Янов от Ямбол. Бях за кратко един от десетките членове на групата „Доброволчески отряди по границата“ организирана от Господин (Динко) Вълев както му е истинското име. Групата бе създадена уж за защита на границата от нелегални емигранти, а дефакто за лично облагодетелстване. Тоест, бежанците чиято цел е да преминат транзитно през България към Западна Европа да бъдат преджобвани и връщани обратно в Турция. „Националния герой“ Динко ни бе казал така – „Да благодарим на баце – вожда – българоубиец (Така наричаше премиера Борисов) затова, че подписа споразумението за приемане на бежанците че да видим хаир и ние“.

Самият Янов твърди, че е взел $1128 от акции известни нам уж като “ловене на бежанци”. Ето продължението на разказа му:

Стотици емигранти сме хващали. Предимно бежанци от Сирия и Афганистан и сме „конфискували“ от тях различни суми, едни носеха по- малко, други повече. Аз съм участвал само 3 пъти в подобни „акции“ и всичко на всичко което взех е 1128 $ тоест около 2000 лв. Не можах да спя след това, помня думите на бежанеца на развален английски че сме му отнели последните средства с които мислел да се установи в някоя Западноевропейска страна. Не знаех и все се чудех как да го открия да му ги върна. Господин Вълев аз докато участвах в тази група по мои сметки бе свил около 300 – 350 хил. евро обърнати в евро, защото бежанците носят различни валути. Затова е благодарен на кумира и идола си Борисов, защото при едно истинско демократично управление присъдите за мародерство са от 5 до 10 години. При последната ни „акция“ реших да снимам „националния герой“ и изпратих снимките на флагман.бг. Вижте същността на „героя, която е малко гнусна и не е четиво за по – гнусливи хора.

Ще припомним, че по-рано Динко нагло се похвали в мрежата с чисто ново возило, което могат да си позволят малцина. Питаме как Динко се е сдобил със средства за него, при положение, че отделя доволно време за ловене на бежанци? И как така се превърна в първа дружка на Борисов?

Динко, Динко, що народ ти повярва, толкоз ти го подведе!

Източник: Spodeli.eu

loading...

Be the first to comment on "Ето как е забогатял Динко! Бойко му е помогнал да усвои 350 000 евро!?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*