Не е за вярване, но истинските Нур и Ийт не се поглеждат от години- вижте какво прекрати силното им приятелство

Поредната драма, която ни залива всяка вечер от екрана на бТВ, е турският сериал „Сега и завинаги“. Отношенията Ийт-Нур са тези, които винаги са в окото на конфликта и зрителят следи какво се случва с тяхната любов не без притеснение.

Какви обаче са истинските отношения на актьорите, изпълняващи двете главни Роли? Амине Гюлше, бивша Мис Турция, и разбивачът на женски сърца Толгахан Сайъшман в началото на снимките са били приятели, следвали са се в социалните мрежи, но много скоро това приключва. Защо? Ами като в сериал…

Съпругата на Толгахан – Амеда Абази, с която той сключи брак в Лос Анжелис през февруари 2017, изревнува жестоко това т.н. приятелство и накара мъжа си да се отдръпне от красавицата Амине. Разбираемо е, почувствала се е застрашена.

Година след приключване на снимките, екранните партньори вече не се поглеждат, а след като новината е публикувана, най-върлите им фенове в Турция се нахвърлили с обиди към Амеда Абази.

loading...

Be the first to comment on "Не е за вярване, но истинските Нур и Ийт не се поглеждат от години- вижте какво прекрати силното им приятелство"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*