Е тази зима как се нашишкавих. С три лъжици на ден всичко излишно изчезна! Мъжът ми не вярваше, а сега и той пие.

Решихме да Ви представим мощно лекарство, което ще повиши общото ви здраве, ще ви помогне да намалите нивата на холестерола и да се освободите от мазнините. Основната съставка на това лекарство е чесън.

Напитката насърчава функционирането на органите, пречиства кръвта и повишава способността на организма да се бори с инфекции.

Освен това е изключително полезна за метаболизма и процеса на намаляване на теглото.

Съставки:

12 скилидки чесън (обелени)
½ литър червено вино

Инструкции:

Първо, намачкайте скилидките чесън и ги поставете в буркан. След това изсипете виното над тях. Дръжте буркана затворен на слънчево място за 2 седмици. Трябва да разклащате буркана всеки ден. След това, след 2 седмици, прехвърлете течността в бутилка от тъмно стъкло. Консумирайте 1 супена лъжица от тази напитка 3 пъти на ден в продължение на 1 месец. След това направете почивка за 6 месеца.

ЗДРАВНИ ПОЛЗИ

Тази мощна напитка е пълна с противовъзпалителни, антибиотични, противоракови и антибактериални свойства. Тя осигурява следните предимства:

Поддържа здравето на кръвоносните съдове и сърцето.
Лекува възпалителни заболявания.
Намалява нивата на холестерола.
Елиминира токсините от тялото.
Почиства кръвта.
Премахва излишната сол от тялото.
Подобрява метаболизма.
Гори мазнини.
Увеличава енергията.
Увеличава издръжливостта.

Чесънът е чудесна съставка, която е изключително полезна за сърцето и мозъка. Той предпазва клетките в тялото и насърчава процеса на отслабване.

Източник: opozicia.com

loading...

Be the first to comment on "Е тази зима как се нашишкавих. С три лъжици на ден всичко излишно изчезна! Мъжът ми не вярваше, а сега и той пие."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*