Знаете ли, че може да заличите следите си във Фейсбук много просто и бързо! Ето как!

Може би знаете, но все пак да припомним – “Фейсбук” пази в каталог всяка дума – име на бизнес, приятел, познат, известен човек, която сте потърсили в полето му с лупа най-отгоре.

Тази лична история се документира за всеки профил и може да се види и изтрие от съответния човек. Ако никога не е трита, пред потребителя ще се открие цялата му история на търсене в сайта от момента, който сте се регистрирал, без оглед преди колко време се е случило.

Ако някой получи достъп до “Фейсбук” профила ви и е елементарно технически грамотен, може да проследи цялата ви активност в социалната мрежа месеци назад – какво сте търсили, от какво сте се интересували и т.н. В случай, че не желаете да поддържате архив в сайта, можете да изтриете историята на ” Фейсбук ” търсенето си.

Трябва само да влезете в профила си. След това да изберете Activity Log (ако използвате български език – “Регистър на дейността”). В лявата страна на страницата, която ще ви се открие, кликнете на more (“още”) под Photos, Likes, Comments (или “снимки”, “харесвания”, “коментари”). Там ще ви се отвори цялата история на “Феисбук” търсенето ви от самото й начало. Ако желаете да я отстраните, изберете Clear Searches (“Изчисти търсенето”) в горния десен ъгъл. И готово! /Източник zajenata.bg

loading...

Be the first to comment on "Знаете ли, че може да заличите следите си във Фейсбук много просто и бързо! Ето как!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*