Идеалният партньор в зависимост от месеца на раждане: Жените, родени през март, се нуждаят от човек, който да се грижи за тях

Месеца на раждане определя характера на личността. Всяка жена се нуждае от партньор, който да я приеме такава, каквато е, насърчавайки най-доброто в нея. И така, с какъв човек трябва да имате връзка?
В зависимост от месеца на раждане идеалният партньор се различава за всяка жена. От януари до декември прочетете кой тип човек е най-подходящ за вас:

Януари
За родените през първия месец на годината може да се каже, че има жени, които водят доста бърз начин на живот. Идеалният им партньор трябва да следва същия ритъм. Споровете и слабите хора също не им пасват, защото ще ги притесняват и забавят по пътя към целта. Те имат много неща, които искат да постигнат в живота си, поради което не биха искали да са с грешния партньор, който да им попречи.

Февруари
Жените, родени през февруари, се нуждаят от човек, който да се научи да бъде търпелив с тях. Съзнавайки, че не е лесно да бъдете с тях във взаимоотношенията, може да се разкаете. Е, идеалният партньор трябва да е пълен с разбиране, за да не дразни техния темперамент. Това е човек, който може да се справи с упоритостта и капризността на половинката си.

Март
Те са жени, които са много нежни, грижовни, искрени и любящи. За тях, на първо място почти винаги са други хора. Ето защо жените, родени през март, се нуждаят от човек, който да се грижи за тях, точно както те се интересуват от другите хора. Твърде много време и енергия изразходват, като се грижат за съдбата на другите, така че идеалният партньор, тяхното благополучие трябва да бъде на първо място.

Април
В този случай те са твърде силни и независими жени, които са безмилостни. В същото време те също са честни, но хората понякога ги разбират по грешен начин. Затова се нуждаят от човек, който да ги разбира добре и да оцени техния характер. Те се нуждаят от партньор, който да ги мотивира да бъдат такива, каквито са. Някой, който не се опитва да ги ограничава, потиска или променя.

Май
Жените, родени през май, живеят на бързи обороти. Те искат да се социализират и да бъдат заобиколени от хора. При това те са склонни да започнат няколко проекта едновременно. Понякога дори повече, отколкото могат да реализират. Те се нуждаят от човек, който е пълен с енергия, така че той лесно може да се побере в интензивното им темпо.

Юни
По някакво неписано правило, привличат „разбити мъже“, т.е.

 

партньори, които „трябва да бъдат ремонтирани“. Именно затова любовните връзки в миналото им не са били успешни. Те се нуждаят от човек, който е стабилен, твърдо стоящ на земята и знае какво иска в живота.

Юли
Жените, родени в седмия месец са обкръжени от хора, които им говорят, че би трябвало да променят живота си … За разлика от тях, идеалният партньор ще се отнася точно по обратния начин. Той ще стимулира жената да бъде в центъра на вниманието, да бъде смела, както и да постигне всичко, което иска да реализира в живота, независимо от чуждите мнения.

Август
Жените родени през Август се нуждаят от партньор, който да им каже истината, без значение колко неловка е тя. Те са родени лидери. Тяхната кръв трябва да бъде водач и те имат власт да привличат други хора. Понякога същият може да ги накара да се наситят, затова се нуждаят от човек, който знае как да ги постави на земята.

Септември
Жените, родени през септември, се нуждаят от човек, който да ги насърчава да следват страстта си към мъдростта и знанието. Те не трябва да губят времето си с хора, които се страхуват от тяхната интелигентност или от провокативната им природа. За тях идеалният партньор е този, който е достатъчно уверен в себе си – да ги подкрепи искрено в мечтите им.

Октомври
Не е тайна, че октомврийските жени са особено добри, предпазливи и съчувствени. И те честно и с чисто сърце се грижат за другите и това наистина се вижда. Те обаче понякога се намират в положение на излагане на злоупотреби и манипулации. Ето защо се нуждаят от човек, който да ги уважава и никога няма да ги приема за даденост.

Ноември
Жените, родени през ноември, имат малко странен вкус. Те са наясно, че мнозинството от хората им е трудно да ги разберат и че те изобщо не разбират как функционира мозъкът им. Те се нуждаят от човек, от когото никога няма да се притесняват, но непрекъснато ще се опитва да създаде усещане в тях, че ще бъдат разбрани. Те се нуждаят от партньор, който да слуша всичко, което трябва да кажат. Но наистина да чуе думите им.

Декември
Жените, които са родени през декември, са весели и щастливи по природа, така че идеалният им партньор ще бъде този, който ще се грижи за тези качества. Те се нуждаят от човек, който да ги насърчава за парти и в същото време да донесе мир и положителна енергия в живота им.

Източник: zajenata.bg
loading...

Be the first to comment on "Идеалният партньор в зависимост от месеца на раждане: Жените, родени през март, се нуждаят от човек, който да се грижи за тях"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*