Коцето и Фънки се изгавриха брутално с Джино! Вижте как! Кой е Гошо и кое е истинското име на Бианкалана!?

Коцето и Фънки не спряха да се гаврят с Гошо – както се казва Джино!

Коцето и Фънки здраво се изгавриха снощи с бившия си съквартирант от Биг Брадър Джино Бианкалана. Поп фолк певецът Константин на снощния старт на предаването бе един от участниците в шестия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода”.

На първия ред му аплодираше Димитър Ковачев – Фънки. Пухкавият музикант е за пореден път жури в шоуто на Маги Халваджиян.

Изпълнителят триумфираа снощи с изпълнението на Наско от Б.Т.Р. Коцето изпълни брилянтно известното рок парче на дългокосият певец и обра овациите на жури и на публика.

Фънки и неговият авер от шоуто на Големия брат така и не успяха да простят на емигранта от Чикаго, че за втори път стана „любима звезда на България”. Те, а и мнозина от зрителите, бяха убедени, че титлата трябваше да отиде при всеобщия любимец Константин.

Фънки и повечето съквартиранти бяха убедени, че победител трябва да е Коцето. Заради това снощи Фънки пак не се спря и отново захапа Джино. Той го нарече презрително Гошо в „Капките“. Припомняме, че по паспорт името на Джино Бианкалана е именно Георги Ташев.

Въпреки че техният съквартирант многократно е обяснявал, че използването на българското име в Америка му създава само неприятности. Затова той използва фамилията на бившата си съпруга.

Това обаче не спря на снощния първи лайф Коцето и Фънки здраво да наблегнат на „Гошо”. Когото яко осмиваха и подиграваха в ефир.

Двамата дори оставиха в ступор водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. Комиците така и не разбраха докрай шегата им.
Източник: bradva.bg

loading...

Be the first to comment on "Коцето и Фънки се изгавриха брутално с Джино! Вижте как! Кой е Гошо и кое е истинското име на Бианкалана!?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*