Лекарите казаха на мъж, че е болен от рак и му остават 6 месеца, но той отказа химиотерапията и доживя до 102 години! Ето каква е тайната му

През 1976 г. лекарите в САЩ диагностицирали Стаматис Морайтис с нелечим рак на белите дробове, така че той се примирил, че смъртта му ще бъде скоро и е неизбежна.

Девет различни медици му съобщили, че му остават от шест до девет месеца и трябва да започне веднага с агресивно лечение – химиотерапия. Но той не се съгласил да се подложи на терапията и вместо това се върнал в родното си място – село в Гърция.

„По това време погребение в САЩ струваше много, така че казах на жена ми: „Нека се върнем в Икария“. И така започнахме да пием вино и да чакаме деня“, разказва столетникът Стаматис. След това се случи нещо невероятно. В самото начало той бил в депресия и по цял ден лежал в леглото, а жена му и майка му се грижели за него.

Източник: zdrave.to

loading...

Be the first to comment on "Лекарите казаха на мъж, че е болен от рак и му остават 6 месеца, но той отказа химиотерапията и доживя до 102 години! Ето каква е тайната му"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*