Младо момиче пусна бутилка с писмо в морето, търсейки хубаво момче! След 6 години получи отговор, който никога не е очаквала!

Американка от Ашланд, Кентъки, получи отговор на писмо, което е хвърлила в морето преди 6 години.

Това предаде Daily Mirror. През 2011 г. 18-годишната Робинс написала върху топка за софтбол телефона си и добавила: „Ако го намери някое хубаво момче, да ми се обади“. След това го хвърлила в морето.

Писмо

Преди седмица тя получила СМС от неизвестен номер: „Хей, искам да бъда супергерой.“

Събеседникът се представил като Адам и разказал за топката. Когато разменили контакти в Снапчат, се оказало, че „младият мъж“ е подписан като жена на име Ашли.

Отговор на писмо„Хвана ме! Да, аз не съм Адам, просто се опитах да бъда готин човек. Но ние все още можем да сме приятелки“, споделя тя.

За капак името й се оказва, че не е нито Адам, нито Ашли. Всъщност топката е открита от 16-годишно момиче на име Келси. Въпреки че бележката не достигна до желания получател, Хейли не се сърди. Тя от дълго време спряла да чака който и да било й отговори. Публикацията, в която Хейли разказва за топката и първите думи на „Адам“, събрала над 11 хиляди харесвания. Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: targo.bg
loading...

Be the first to comment on "Младо момиче пусна бутилка с писмо в морето, търсейки хубаво момче! След 6 години получи отговор, който никога не е очаквала!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*