Мъж се почувства зле и беше откаран в болницата по спешност… Това, което се случи, не може да бъде описано с думи! Видео!

Тази невероятна история ще те остави без дъх! В клипчето липсва реч, но то ясно показва приятелската обич между куче и неговият стопанин. Клипът е толкова въздействащ, че дори и най-големите хейтъри ще се разтреперят на него и ще изпитат емоция. Всъщност това видео засяга една сериозна тема, а именно донорството на органи.
И тук трябва да се запитаме говорим ли достатъчно на тази тема и не сме ли леко скептично настроени? След като мъжът от видеото получава инфаркт, неговото куче го чака с дни пред болницата. За съжаление неговият човек така и не се появява, но на негово място идва жена, която е била спасена благодарение на дарението направено от възрастния мъж. Трогателно, емоционално, истинско, така бих описала аз видеото. Ти какво мислиш?

 

loading...

Be the first to comment on "Мъж се почувства зле и беше откаран в болницата по спешност… Това, което се случи, не може да бъде описано с думи! Видео!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*