Най-яката спортна журналистка се изповяда: Снимах се в п*рно в продължение на 3 месеца. Изпитвах срам и ненавист към себе си

Една от най-сексапилните спортни журналистки в света и известна спортна фенка Миа Халифа проговори за кариерата си на порно звезда.

Красавицата от ливански произход се изповяда в интервю пред колоездача Ланс Армстронг и призна, че е напуснала филмите за възрастни заради заплахи от Ислямска държава.

„Да правя порно беше комбинация от срам и вина за мен, но също така беше изпълнено с много добри усещания, защото се чувствах много привлекателна. Вървях си по улицата, когато един тип спря колата си и ми подаде визитка. Мислих две седмици и направих грешката да му кажа „да“. Правих го в продължение на три месеца и когато започнах да набирам популярност си казах, че е момента да се откажа“, споделя Халифа.

Халифа дебютира като журналист в края на изминалата година, като преди това се придържаше към имиджа на секси фенка, но не й трябваше много, за да се замеси в сериозен медиен скандал, обиждайки кечистите, определейки ги не като спортисти, а като актьори.

loading...

Be the first to comment on "Най-яката спортна журналистка се изповяда: Снимах се в п*рно в продължение на 3 месеца. Изпитвах срам и ненавист към себе си"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*