Омъжена проститутка, през чието легло минават по 30 мъже на нощ, разкри пикантни подробности за бизнеса (СНИМКИ)

Кири Редфийлд от Великобритания работи като проститутка и се определя като честен бизнесмен. Младата жена е регистрирала фирма на свое име, плаща си редовно данъците и се смята за почтен гражданин, пише The Sun.

След като завършва училище, започва да учи за медицинска сестра, работи във фабрика. Когато навършва 20 години обаче, разбира, че иска да работи в секс индустрията.

За да стане по-привлекателна, Кири си слага силикон в гърдите. Младата жена се гордее, че е успяла да се снима в порно филми, а ликът й е украсявал дисковете с филми за възрастни.

Сега Редфийлд има своя фирма и отчита всеки спечелен паунд пред данъчните. Бизнесът й се състои в обслужване на клиенти във фургон, през който на вечер минават до 30 души. Бизнес дамата се стреми да не ограничава услугите, които предлага. Понякога с фургона си обикаля страната, за да търси нови клиенти.

Задоволявайки 10 000 мъже, Кири решава, че е натрупала достатъчно опит, който може да сподели с другите. В края на миналата година тя пише книга за това как можеш да станеш финансово успешни в секс индустрията. Главната й теза е, че нито външността, нито възрастта на една проститутка оказват влияние на парите, които може да изкара.   Съпругът на Кири се отнася нормално към заниманията на жена си. семейството има две кучета и 11 котки. Редфийлд казва, че е щастлива, че изкарва добри пари и помага на животните.

Източник: blitz.bg

loading...

Be the first to comment on "Омъжена проститутка, през чието легло минават по 30 мъже на нощ, разкри пикантни подробности за бизнеса (СНИМКИ)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*