Откриха таен сейф във вила на Пабло Ескобар – какво ли се крие в него?

Таен сейф е открит в американска вила, която някога е принадлежала на „боса” на престъпния свят Пабло Ескобар в Маями, пише The Daily Mail. Бившето владение на наркобарона се намира в Маями бийч в щата Флорида. Сегашните собственици – Кристиан де Бердуар и съпругата му, са съобщили на журналистите, че сейфът е бил вкопан в стена на една от стаите.В момента в сградата тече ремонт, на 25 януари работници са сринали стена, когато са открили сейфа. Размерите му са 60 на 60 сантиметра. Той тежи близо 320 килограма.

Собственикът на вилата е разказал, че до приключването на строителните работи те няма да отварят находката. До тогава семейство Бердуар ще си мечтае, че вътре в сейфа има злато и диаманти. „Не можем да повярваме на очите си. Отсега нататък ще смятам Пабло за моя най-добър приятел”, казва щастливецът.

Господа де Бердуар е телевизионен журналист. Тя снима документален филм за вилата на Ескобар. По време на ремонта й са били направени редица удивителни находки. Например, открит е и друг сейф. Съобщава се обаче, че след това той е бил откраднат. Новият е даден за съхранение на банка.

Де Бердуар купили вилата през 2014 година, давайки за нея 9 милиона и 650 000 долара. Ескобар пък купил жилището през 1980 година. Тогава той платил за него 762 500 долара. През 1987 година имотът е бил конфискуван от американските власти и продаден на търг.

Източник : e-novini.bg

loading...

Be the first to comment on "Откриха таен сейф във вила на Пабло Ескобар – какво ли се крие в него?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*