Познати и непознати я съветваха да махне белега си по рождение, но тя взе най-доброто решение!

Запознай се с Касандра Науд. Тя е на 22 години и е професионален танцьор. Красива, млада, талантлива, но с голям космат белег по рождение под лявото око. Този белег пречел страшно много за развитието на нейната кариера. Хората постоянно са я подтиквали да направи операция и да го махне. Дори за професионални снимки са искали да го заличат с фотошоп. Проблема в днешното общество е, че хората имат страшно много предразсъдъци, коментират близки до момичето, пише Уникални снимки .

Все пак в днешно време всичко е напреднало толкова много, че сигурно щяло да коства някакви си минути, за да се отстрани този дефект. Касандра по едно време също много искала да се подложи на операция, но после проумява, че това е нещо уникално, което я отличава от другите и че трябва да го запази. Друг фактор, който повлиява на нейното решение е и риска от това да останат множество белези.

Запознай се с Касандра Науд. Тя е на 22 години и е професионален танцьор. Красива, млада, талантлива, но с голям  космат белег по рождение под лявото око. Този белег пречел страшно много за развитието на нейната кариера. Хората постоянно са я подтиквали да направи операция и да го махне.  Дори за професионални снимки са искали да го заличат с фотошоп. Проблема в днешното общество е, че хората имат страшно много предразсъдъци, коментират близки до момичето, пише Уникални снимки .

Все пак в днешно време всичко е напреднало толкова много, че сигурно щяло да коства някакви си минути, за да се отстрани този дефект.  Касандра по едно време също много искала да се подложи на операция, но после проумява, че това е нещо уникално, което я отличава от другите и че трябва да го запази.  Друг фактор, който повлиява на нейното решение е и риска от това да останат множество белези.

* Снимките не са правени на фотошоп. Мястото на белега се мени, заради начина по който е заснета снимката.

Тази девойка е невероятна! Сподели тази история, ако мислиш, че да си различен е нещо нормално!

Източник: kakata.infо
loading...

Be the first to comment on "Познати и непознати я съветваха да махне белега си по рождение, но тя взе най-доброто решение!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*