Помните ли Освалдо Риос? Ето как изглежда той днес, на 57 години (Снимки)

Пуерториканецът е един от най-желаните и най-обичани актьори за всички времена. Преди 7 години Освалдо Риос участва в последната си теленовела и въпреки че се е отдалечил от телевизионното студио, феновете му продължават да въздишат по него.

От края на 80-те години Освалдо Риос пленява жените с таланта и мъжествената си физика. Навърши 57 години и продължава да е в много добра форма, защото физическите упражнения и здравословното хранене са основна част от живота му.

В началото на кариерата си Освалдо бе сензация сред жените заради дългата коса.

Така изглеждаше през 90-те.

През цялата си кариера той е имал главни и отрицателни роли във велики истории, сред тях са “ Касандра „, “ Вдовицата в бяло „, „Прегърни ме много силно“, „Наталия“, „Непокорен ангел“ и “ Три съдби „.  Два пъти е бил в двойка с Виктория Руфо – в „Прегърни ме много силно“ и „Триумф на любовта“. Тази история беше и последната му изява в мексиканските мелодрами до момента.  От доста години Освалдо живее в Съединените щати, така че е успял да участва в няколко холивудски филма, сред които са „Elsa & Fred“, „Специален екип Маями“. След като се отдалечи от телевизионните форуми, той се посвети на продуцирането на независими филми – дейност, която все още упражнява. Преди да бъде актьор, Освалдо беше психолог, докторант и за известно време е работил в здравния сектор. Като добър пуерториканец салсата е любимият му музикален жанр. Има трима синове, с които се гордее много. На 10 март 1998 г. Освалдо пристига в България по покана на телевизия „Евроком“ след зашеметяващия успех на сериала „Вдовицата в бяло“ и остава тук до 15 март. За това време посещава София и Велико Търново, среща се с известни личности от българския обществен живот, като певицата Йорданка Христова, актрисите Аня Пенчева и Екатерина Евро, мага Астор и т.н. и участва в редица телевизионни предавания. Интервюто с него във „Всяка неделя“ е едно от най-гледаните в историята на легендарното предаване. Посещението на Освалдо засенчва това на Корайма Торес и на редица световни знаменитости, а той самият си остава и до днес най-топло посрещнатият артист в България. Уточнение: първият излъчен сериал на Освалдо в България е „Три съдби“, а вторият, с който става любимец на народа, е „Касандра“.  Източник на тази информация – Osvaldo Rios Bulgarian Fans

 

Източник: За жената

loading...

Be the first to comment on "Помните ли Освалдо Риос? Ето как изглежда той днес, на 57 години (Снимки)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*