Потресаваща история: Тази млада жена била жестоко пребивана от съпруга си за всеки лайк във „Фейсбук“ (СНИМКИ)

Адолфина Камели Ортигоса, 21-годишна жителка на Уругвай, беше спасена от полицията от дома на съпруга си Педро Хериберто Галеано преди дни. Мъжът пребивал жестоко съпругата си за всеки лайк или коментар, оставен на страницата й във „Фейсбук“. Лицето на Адолфина толкова много пострадало от постоянните удари, че е необходимо да се възстановиПедро Хериберто Галеано е биел жертвата всеки път, когато някой харесвал снимката й във „Фейсбук“. По-късно самият мъж започнал да публикува снимки на страницата на съпругата си, за да има повод да я удари.

Самият баща на насилника се свързал с полицията и им обяснил какво се случва – той се изплашил, че рано или късно синът му просто ще убие Адолфина, съобщава „Мирър“. Жената била в ужасно състояние, когато била освободена от полицията: носът с помощта на пластичните хирурзи. Адвокатът на Адолфина разказа пред журналисти, че 32-годишният и челюстта й били счупени, устните й разкъсани.

Наложило се хирурзите да извършат спешна операция, за да спасят лицето на Адолфина. Съпругът й Педро Хериберто Галеано е задържан и обвинен в опит за убийство, побой и незаконно задържане. Максималното наказание за тези престъпления е 30 години лишаване от свобода.

Източник:www.pronews.bg

loading...

Be the first to comment on "Потресаваща история: Тази млада жена била жестоко пребивана от съпруга си за всеки лайк във „Фейсбук“ (СНИМКИ)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*