Природно решение кара космите по тялото и лицето да изчезнат завинаги! Само се мажете с това

Тайната се крие в древна руска рецепта. Космите първо изтъняват, а след няколко месеца изчезват напълно! Всяка жена, а и доста мъже, които държат на външния си вид, знаят колко време би могла да отнеме епилацията или ежедневното бръснене. Косъмчетата по лицето на жената са най-вече неприятен естетичен проблем. Рецептата може да се прилага еднакво успешно за премахване на космите и от лицето, и от тялото. Ето и самата рецепта:

Съберете една шепа черупки от орехи (не зелените обелки), изсушете ги добре и ги изгорете. Получената пепел залейте с толкова вода, че да се получи консистенцията на крем или паста. Оставете сместа да престои в продължение на 12 часа, след което напоете памуче в сместа и с потупване нанесете върху частите на тялото, от които желаете да премахнете косъмчетата. Нужно е процедурата да се повтаря няколко пъти на ден (поне 3 пъти), докато видите резултатите. По-ефикасно е да държите сместа до 30 минути на ден като компрес. след което да изплакнете добре. Космите ще започнат да растат по-бавно и по-­малко, постепенно ще изтънеят и ще се разредят, докато накрая съвсем изчезнат.

loading...

Be the first to comment on "Природно решение кара космите по тялото и лицето да изчезнат завинаги! Само се мажете с това"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*