Само хора с много висок коефициент на интелигентност могат да забележат разликите в снимките! Вие от тях ли сте?

Всеки обича да прави различни тестове за интелигентност, защото е толкова приятно да осъзнаете, че сте по-умни от другите. И това е още по-приятно, ако можете да покажете вашите постижения на вашите приятели. Но ако тестовете за интелигентност са често сложни, скучни и отнемащи време, то тестовете за внимание са приятни за прекарване на свободното време, оценка на способностите или за конкуриране с приятели.

И не само можем да ви предложим предизвикателство, но и да ви запознаем с някои произведения на изкуството, предава ofigenno.com. Джеймс Тисот, “Младо момиче в лодка”, 1870 г. Картината е перфектният пример за викторианския реализъм, но момичето изглежда малко тъжно, а? Може би защото тя е изгубила нещо? Можете ли да го намерите?

>Забележителна живопис от английски художник, известен със своите остри социални теми. Очевидно момичето не е в по-добро настроение от предишното. Може би просто е потопена в своите мисли и съзерцание на пламъка. Във всеки случай нещо липсва от тази картина, но какво?

Живопис на холандски художник, който много обичаше домашните мотиви. Така че тази слугиня е толкова заета със собствената си работа, че дори не я спира липсата на нещо. И забелязахте ли кое е то?


loading...

Be the first to comment on "Само хора с много висок коефициент на интелигентност могат да забележат разликите в снимките! Вие от тях ли сте?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*