След скандалите и ударния развод Венета Райкова и Тишо изненадващо се

Венета Райкова и мъжът й Тишо празнуват заедно рождения ден на малкия Патрик

Водещата на „Папараци” Венета Райкова се събра с мъжа си Тишо само дни след празника на влюбените – пише в. „Уикенд”. Двамата бяха засечени като едно щастливо и усмихнато семейство в компанията на сина си Патрик.

Поводът за тяхното събиране обаче не било решението пак да са едно семейство, а рожденият ден на детето им, за което си обещали никога да не изпита болката на развода им – отбелязва изданието.

Още с обявяването, че вече не е съпруга на Тихомир, Венета Райкова даде да се разбере, че е готова на всичко, за да запази мира помежду им. Райкова не искала точно както нея и синът й да става жертва на семейни войни. Достатъчен й бил личният опит в тази посока, пише разкрития.ком.

Не е тайна за никого, че водещата от цяла вечност не поддържа никакви контакти с баща си Румен. След раздялата му с майка й той живее с нова жена до себе си и има други деца, които единствено признава за свои. За Венета не ще да чуе и да говори. За 9 години, откакто е станал дядо на сина й, все не е успял да намери време да й се обади.

Източник: bradva.bg
loading...

Be the first to comment on "След скандалите и ударния развод Венета Райкова и Тишо изненадващо се"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*