Страхотен тест: Според теб мъжът в къщата ли е или извън нея?

Ето един оригинален тест да определите каква личност сте – разгледайте внимателно изображението по-долу и решете как го възприемате – дали мъжът е вътре или извън къщата. Сега вижте какъв сте съобразно вашето възприятие.
1. Смятате, че човекът е вътре?
Това означава, че се стараете да избягвате по възможност конфликтите – винаги търсите начина да постигнете разбирателство, но без да взимате страна. Умът ви притежава дълбоки нива и това често затруднява околните да ви разберат…

Това предполага възникването на комуникационни грешки и понякога не се чувствате на мястото си. Тези особености кореспондират със сложния ви темперамент; предпочитате спокойствието, но от време на време се откроявате и с изненадващи за околните пламенност, както и с прости добронамерени действия. Умеете да изслушвате хората, за да вникнете в техните проблеми и те оценяват това… Когато обстоятелства правят нещата да са трудни за Вас – не се предавате и се борите да постигнете благоприятен изход.
2. Решили сте, че човекът е отвън?
Тогава поставяте честността и откровеността над всичко останало – за Вас е важна истината и само истината! Няма значение какво мислят или се опитват да ви вменят другите. Естествено е при това положение да си спечелите немалко верни приятели, но и подмолни и явни врагове… Не се страхувате да изложите своите мнения, идеи, концепции пред околните, понякога съответно гарнирани емоционално. Считате, че така ще Ви разберат без проблем… Бунтувате се вътрешно, когато се налага да сте зависими от някого – предпочитате да вършите нещата сами, но оценявате екипната работа, за да се постигнат общи цели в дадена област. Упорити сте, за да постигнете целите си в професионален и в личен план.
3. А ако сте възприели, че човекът е както вътре, така и отвън къщата?
Със сигурност тогава се отличавате от околните с оригинално и творческо мислене. Притежавате много силно развито въображение, което е постоянно активирано. Остроумен сте и забавлявате успешно другите с острата си ирония относно житейските проблеми, които считате като цяло за абсурдни Това е вроден дар и вие го използвате непреднамерено и постоянно. Освен това, острото Ви възприятие позволява да гледате реалистично на случващото се около Вас и това помага да се проявява вроденото Ви чувство на съпричастност (емпатия) към хората с техните вечни проблеми. Способни сте винаги да се поставите на мястото на другите и да ги разберете. Затова близките и приятелите Ви разчитат винаги да им помагате и изпитват към Вас обич и признателност. Тогава се чувствате истински щастливи!

Източник: vsyakajena.com

loading...

Be the first to comment on "Страхотен тест: Според теб мъжът в къщата ли е или извън нея?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*