Тази красавица не може да си намери мъж! Още на първата среща бягат от нея, щом им каже какво работи…

Мислите, че работата ви може да оказва влияние на връзката с партньора ви? Тогава прочетете тази история. Ленка е красива чехкиня и мъжете се обръщат след нея в Прага, но после…

Когато тя каже, че работи като гримьор, никой не се притеснява, навлезе ли в подробности, хората бягат. Дори и тези, които са привлечени от нея. Да, тя е наистина гримьор, но работи в погребална агенция и разкрасява трупове.  „Харесвам работата си, защо хората да не изглеждат добре в момента, в който близките им се сбогуват с тях?! Но все пак имам проблем.

Скоро ще стана на 29 години и от момента, в който започнах тази работа, не мога да си намеря сериозен приятел“, признава Ленка.  Тя опитала всичко, дори и запознанства през интернет и всичко вървяло добре до момента, в който не признавала какво работи.  Независимо от всичко красавицата е решила да си запази работата и да открие истинският мъж, който би я приел с всички недостатъци, включително и с работата, която явно плаши мнозина.

Източник: bgkef

loading...

Be the first to comment on "Тази красавица не може да си намери мъж! Още на първата среща бягат от нея, щом им каже какво работи…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*