img Помните ли Ина – изпълнителката на хита „Зелено“? Вижте какво се случва днес с нея!

Според градски легенди сърдечна връзка на миньончето лежи в основата на раздялата й със сцената. Други пък твърдят, че лют сександал разцепил тандема й с продуцентите.

Изданието публикува интервю с певицата, която първа сред фолкколежките си дръзна да се съблече за корица на „Плейбой“ през далечната 2003-та г. След нея всички те се занатискаха за фотослава в най-мъжкото списание.

Ина От интервюто става ясно, че Ина е завършила специалност „Поп и джаз пеене“ в НБУ, сега завършва семестриално магистратура със същата специалност в СУ „Св. Климент Охридски“ в столицата. Това лято й предстои дипломиране. Омъжена е, през 2010 г. Ражда първия си син, само година по-късно ражда и втория си син.

„Оттогава ме върти една „шайба“… Може да се каже, че съм се отдала на семейството си, колкото и банално да звучи това“ – споделя певицата Ина, която тази година ще чукне 41 лета.

Изпълнителката споделя, че сега в никакъв случай не би се съблякла за списание, както е сторила това навремето. Ина разкрива, че е в близки отношения само с колежката си Сани от по-старото поколение.
На въпроса каква музика слушаш вкъщи, Ина отговаря:

Ина - Зелено„Всичко друго, но не и попфолк. Мъжът ми е истински поп и джаз меломан, а чалга не звучи в дома ми по никакъв начин. Телевизорът е нонстоп включен на някой поп, рок или джаз тв канал“.

„Парчето „Зелено“ го записах с лекота и удоволствие. А темата беше много актуална по онова време – за да си баровец, трябваше да имаш германски марки, и всички им тичаха по свирката. В действителност това беше истинско социално явление… И парчето стана тотален хит. Като гледам „Зелено“ е актуално и в наши дни. Чак по-късно разбрах, че оригиналната песен е гръцка“ – споделя Ина. (В оригинала Йоргос пее „зилебо, зилебо“, което означава „ревнувам, ревнувам“, бел. ред.)

Певицата споделя, че никога няма да се върне към попфолк сцената, но от време на време приема участия в ретро партита, за да зарадва почитателите си.

loading...

Be the first to comment on "img Помните ли Ина – изпълнителката на хита „Зелено“? Вижте какво се случва днес с нея!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*