Това се казва експедитивност! Вижте как германци построиха двуетажна къща само за пет дни (СНИМКИ)

Интернет пространството е наситено с всякакъв вид клипове, снимки и статии, които разказват много истории от всички сфери на живота. Днес ви представяме историята на една германска бригада, която постига нещо на пръв поглед невероятно – успешно построява къща на два етажа за по-малко от седмица. И това, ако не е експедитивност.

Германският народ по принцип се слави със своята дисциплинирност и организираност, но дори и за тях това е постижение.

И все пак, може би не е изненада, че именно тази нация е реализирала подобен проект.

У нас пък имаме поговорката, че който бърза – бавно стига или пък това, че бързата работа е срам за майстора. Но невинаги тези поговорки са верни и снимките ще ви докажат това.


След като видяхте снимките, оставяме на вас да прецените дали строителите са свършили добра работа и дали не може да се приложат българските поговорки. Разбира се, времето за изпълнение на която и да е задача, зависи много от броя хора, които са ангажирани с изпълнението й.

Освен това има значение и размерът на задачата. В случая къщата е страхотна, но не е и сред най-големите. Затова и е възможно построяването й да се извърши за толкова малко време. И все пак, постижението им е страхотно и впечатляващо, нали?
Източник: skafeto.com

loading...

Be the first to comment on "Това се казва експедитивност! Вижте как германци построиха двуетажна къща само за пет дни (СНИМКИ)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*